De Oxy-bril: de enige oplossing voor discrete en comfortabele zuurstoftherapie​

De Oxy-bril is een 3D-geprinte bril, speciaal voor zuurstofgebruikers. Er zit een groefje in het montuur, waarin de neuscanule gestoken kan worden. Zo wordt zuurstoftherapie minder zichtbaar, comfortabeler en praktischer.

Niet tevreden? Ruil gratis of krijg je geld terug

Ruil de Oxy-bril gratis om voor een ander design binnen de 30 dagen of krijg je geld terug.

Customer service

We antwoorden steeds op al je vragen en betalen alle verzend-en retourkosten vanaf 20 EUR. Daarnaast geven we ook een garantie van 2 jaar.

Oxy-clip

De Oxy-clip voorkomt valpartijen en vangt het gewicht van de slang op. 90% van onze klanten gebruikt de Oxy-clip dagelijks en beschrijft het als een "eureka".

Previous
Next

Koop de Oxy-bril nu! De Oxy-bril is een 3D-geprinte bril, speciaal voor zuurstofgebruikers. Er zit een groefje in het montuur, waarin de neuscanule gestoken kan worden. Zo wordt zuurstoftherapie minder zichtbaar en comfortabeler.

Marie Henriot
Marie Henriot
Lees verder
"Ik voel me terug 'levend' en net als de anderen. Toen ik in het ziekenhuis lag, kwam de verpleegster naar mij toe en zei ze me:"Mevrouw, u moet uw zuurstof steeds gebruiken.". Ik antwoordde haar: "Maar ik gebruik zuurstof!". De verpleegster moest dichterbij komen om de neuscanule onder het Oxy-montuur op te merken."
Pieter Spanhak
Pieter Spanhak
Lees verder
"Het team van Aspyro is oprecht eerlijk en neemt steeds alle tijd voor jou."
Janny Dieleman
Lees verder
"De Oxy-bril is comfortabeler dan de gewone canule omdat ik nu geen slangetjes meer op mijn wangen heb."
Philippe Van Rijswijck
Lees verder
"Het team van Aspyro is erg professioneel en vriendelijk. Ze houden steeds rekening met je opmerkingen en aanbevelingen."
Ludwina Pype
Lees verder
"De Oxy-bril is gemakkelijk om dragen. Iedereen die hem zag, vond hem mooi. En het valt niet op dat je aan de zuurstof zit. Door de corona kom ik echter niet veel meer buiten en zo kan ik nog niet veel reacties krijgen."
Previous
Next

Geproduceerd door Materialise, wereldleider in 3D geprinte brillen

Materialise maakt brillen van hoge kwaliteit. Zij zijn ambassadeur van de Oxy-bril.

oxy-bril