Wij zijn Jeroen en Lien, de oprichters van Aspyro.

Onze missie is om geluk te verhogen door het ontwikkelen van innovatieve healthcare oplossingen.

Onze partners en ambassadeurs

Materialise, wereldleider in 3D geprinte brillen, is de producent en ambassadeur van de Oxy-bril. Aspyro krijgt ook steun van het Vlerick Student Entrepreneurship Fonds, Start it @KBC en Flanders Investment & Trade.

Lien, bio-ingenieur

Gepassioneerd door marketing en vastberaden om een positieve impact te hebben.

Jeroen, biomedisch ingenieur

Gepassioneerd door innovatie en "impact addict".

Previous
Next

Welkom bij Aspyro

Wij zijn Jeroen en Lien, de oprichters van Aspyro, en we komen uit België. Wij hebben Aspyro opgericht omdat we zagen hoe vervelend zuurstoftherapie soms kan zijn (in het bijzonder de neusbril). Niet alleen staren de mensen naar de neusbril, maar deze zit ook vervelend achter de oren, laat rode strepen na op de wangen en glijdt gemakkelijk uit de neus.
Daarvoor bedachten wij een oplossing: de Oxy-bril. Dit is een unieke bril voor zuurstofgebruikers om beter te kunnen ademen, ondanks een luchtwegaandoening zoals COPD. We hopen dat zuurstofgebruikers door de Oxy-bril een gelukkiger leven kunnen leiden.

Onze missie

We hebben Aspyro opgericht in juli 2020. Aspyro is het resultaat van onze gedeelde ambitie om een positieve impact te creëren. Die impact is vandaag al zichtbaar dankzij onze gelukkige klanten. En het is hun geluk dat ons motiveert. Het is ook hun geluk dat onze jonge honger voedt naar een betere wereld. En het is geluk dat essentieel is in onze missie:

"Mensen gelukkiger maken door het ontwikkelen van innovatieve oplossingen in de gezondheidszorg, dat is onze missie!"

Jeroen Vancraen, CEO Aspyro

Onze partners en ambassadeurs.

oxy-bril

Materialise

De Oxy-bril wordt geproduceerd door Materialise, wereldleider in 3D geprinte brillen. Materialise wilt bouwen aan een betere en gezondere wereld. Daarom zijn ze ook ambassadeur van de Oxy-bril, want deze bril helpt zuurstofgebruikers een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

smart hub vlaams brabant

Innovatie Vlaams-Brabant

De provincie Vlaams-Brabant wil innovatieve projecten ondersteunen. Dankzij hun steun van €37,000 kunnen wij onze innovatieve dromen verder ontwikkelen.

Start it @KBC

Start it @KBC is een unieke accelerator voor startups. Ze zijn gedreven door hun missie om moedige ondernemers te steunen in hun passie, doelen en business. Uit 281 applicaties, werd Aspyro als één van de 67 trotse startups geselecteerd voor dit programma.

Vlerick Student Entrepreneurship Fonds

Dit fonds van Vlerick Business School ondersteunt jong ondernemerschap van Vlerick-alumni. Aspyro ontving een beurs van €40.000 van dit fonds.

Flanders Investment & Trade

FIT promoot internationaal ondernemerschap in Vlaanderen. Aspyro kreeg een beurs van €7.000 om haar internationale activiteiten te steunen.