"Wij zijn Jeroen en Lien, de oprichters van Aspyro.
Onze missie is om mensen gelukkiger te maken door innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg te ontwikkelen."

Jeroen, 25 jaar oud
Biomedisch ingenieur

Lien, 23 jaar oud
Bio-ingenieur

Wie zit er achter Aspyro?

Wij zijn Jeroen en Lien, de oprichters van Aspyro, en we komen uit België. Wij hebben Aspyro opgericht omdat we zagen vervelend zuurstoftherapie soms kan zijn (in het bijzonder de neusbril).. Niet alleen staren de mensen naar de neusbril, maar deze zit ook vervelend achter de oren, laat rode strepen na op de wangen en glijdt gemakkelijk uit de neus.

Daarvoor bedachten wij een oplossing: de Oxy-bril. Dit is een unieke bril voor zuurstofgebruikers om beter te kunnen ademen, ondanks een luchtwegaandoening zoals COPD. We hopen dat zuurstofgebruikers door de Oxy-bril een gelukkiger leven kunnen leiden.

We hebben Aspyro opgericht in juli 2020. Aspyro is het resultaat van onze gedeelde ambitie om een positieve impact te creëren. Die impact is vandaag al zichtbaar dankzij onze gelukkige klanten. En het is hun geluk dat ons motiveert. Het is ook hun geluk dat onze jonge honger voedt naar een betere wereld. En het is geluk dat essentieel is in onze missie:

"Mensen gelukkiger maken door het ontwikkelen van innovatieve oplossingen in de gezondheidszorg"


Onze eerste oplossing is de Oxy-bril, die uniek is in België, maar houd je vast voor wat nog komt, want we zijn nog maar net begonnen!