Glazen in de Oxy-bril

Als je een Oxy-bril bestelt via onze webshop, krijg je een montuur zonder glazen. Natuurlijk heb je ook glazen nodig. De Oxy-bril is compatibel met versterkte en niet-versterkte glazen (zoals transparante of zonne-glazen). Er zijn twee opties voor glazen in de Oxy-bril, en die leggen we hieronder uit.

Optie 1: Breng de Oxy-bril naar een optieker

Zodra je het pakketje krijgt met de Oxy-bril, heb je één week de tijd om deze uit te proberen. Als je de bril wilt houden, kan je het montuur meenemen naar een optieker die er de glazen van jouw keuze in kan plaatsen.

Glazen

2. Optie 2: Bestel glazen bij Aspyro

Aspyro biedt glazen aan tegen een betaalbare prijs. Alle glazen hebben standaard een anti-kras laag en zijn één keer verdund. We bieden ook extra opties aan voordelige tarieven. Voor multifocale glazen raden we je aan te bestellen bij een optieker.

Transparente glazen

Niet versterkt
49
  • Anti-kras laag
  • Eén keer verdund

Unifocale glazen

Versterkt
79
  • Anti-kras laag
  • Eén keer verdund

Multifocale glazen

Versterkt
199
  • Anti-kras laag
  • Eén keer verdund

(*) Voor de hoogste kwaliteit raden we je aan om multifocale glazen bij een optieker te kopen.

Extra opties

Kunnen gecombineerd worden met transparante en versterkte glazen.
20 - 40
  • Verkleurende glazen (+ €40)
  • Extra verdunning (+ €40)
  • Extra anti-kris + snel proper (+ €20)
  • Extra anti-kris + snel proper + blauw licht filter (+ €40)

Dit zijn de stappen om glazen te bestellen bij Aspyro:

Stap 1: Bestel een Oxy-montuur via onze webshop.

Stap 2: Wacht tot je Oxy-bril thuis geleverd wordt en probeer de bril dan uit. Als je niet tevreden bent, stuur de Oxy-bril dan gratis terug of ruil om voor een nieuw model. Als je wel tevreden bent, ga dan naar stap 3.

Stap 3: Stuur ons je oogvoorschrift en je keuze van de glazen en extra opties per mail (hallo@aspyro.be). Zorg ervoor dat je pupilafstand op het voorschrift staat. Als je geen oogvoorschrift meer hebt, kan je een optieker of oogdokter bezoeken. Zij bieden vaak een gratis oogmeting aan of tegen een lage prijs. Als je niet-versterkte (transparante) glazen wilt, hoef je ons natuurlijk geen voorschrift te sturen.

Step 4: Als je transparante of unifocale glazen wilt, mag je deze stap overslaan (en naar stap 5 gaan). Als je multifocale glazen wilt, raden we je aan om je glazen bij een optieker aan te kopen. Indien je toch glazen bij Aspyro wilt bestellen, moet je ons een foto sturen van jezelf terwijl je de Oxy-bril draagt en een bankkaart naast je gezicht houdt. Kijk daarbij recht in de camera en stuur deze foto naar hallo@aspyro.be. Dit laat ons toe om de pupilafstand-en hoogte te bepalen, waardoor we de glazen perfect in het montuur kunnen plaatsen.

Stap 5: Stuur de Oxy-bril terug naar Aspyro met het retour ticket in het pakket. We sturen jou de Oxy-bril, inclusief glazen, terug binnen drie weken.

Koop je Oxy-bril

Kies je favoriete kleur en design

Meer vragen over glazen?

Contacteer ons per mail of telefoon. We zijn er altijd om te helpen!